Bra äntligen


Jippi nu kanske det blir någon ordnig på Sveriges trafik! 

Strosar om kring Utan mål.

Var på ett äldreboende igår och hälsa på. 
Fy fan saknar det inte ! 
Har ni set seriern the wallking dead ? I dena seriern har de zobbisar som de kallar för walkers , ungefär så som de bettersig gör det flesta äldre på den avdelningen jag var och besökte i går! Hämskt att se! Hur kan man lämna sina föräldrar så? Tänk hur mycket de har ofrat för oss! 

Måndags

Måndagen

Jag funderade på att köpa godis när jag satt på bussen till Gbg men när jag klev av bussen satt en tiggare där! 

Jag såg hur folket titta på henne och jag blev nästan rasande, antingen ignorerade det henne eller titta på henne som om hon var det vidrigaste de hade sätt! 

Så jag bestämde mig för att le mot henne! De leende som hon besvara med var hjärta korsande! Så fortsatte jag några steg och tänkte på vilket godis jag skulle köpa? När det slog mig jag har nyss ätit och jag behöver inte äta mer godis någonsin i mitt liv!(för jag är överviktig) Med den insikten vände jag till baka och gav henne femtiolappen som jag tänkt köpa godis för. 

Lite senare efter jag hade övningskört träffade jag min lilla syster för att äta. Vi gick till McDonalds, väl inne på restaurangen ser vi en hemlös man( då jag har träffat han ett par gånger vet jag att han inte har det lätt!) där Står jag åter en gån och ska äta något som jag varken behöver eller mår bra av! Medan han inte har något !Jag berätta för min lila syster vad jag tänkte göra och hon tyckte det var en bra ide! Till sammans skänkte vi en hundralapp till han! Hoppas han får mer nytta av den än jag då jag troligen hade köpt mer godis om jag inte blivit "räddad "från McDonalds mat! Tack till den manen som stod där när vi kom in till restaurangen!




Början på slutet

Köra! 
Idag ska jag övnings köra på körskolan igen hur det kommer att gå vet jag inte det var över en mådnads sedan jag körde! Nervositeten ' kittlar mig i magen'!  Jag undrar hur alla kan få körkort så lätt? 

RSS 2.0